Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

holky-z-fotoromanu-ywv_i59.jpg

Víkendové čtení: Setkání s IN! a něco navíc.

Když si čtete tyto řádky, už jsou všechny redaktorky a pomocníci z časopisu v plné polní a připraveni vítat první návštěvníky našeho úžasného dne s INem.

Je to den, na který se nejenom celý rok těšíme, ale také celý měsíc intenzivně připravujeme. Věřte nám, nebo ne, ale to, že se uvidíme s vámi čtenářkami, nás občas přivádí do rozpaků. A to už jsme velké holky! Říkáme si, kolik vás přijede, jestli se vám budou líbit workshopy, zda se s námi budete chtít zapojit do všech těch super akcí, které jsme si pro vás připravily. Jsme na vás zvědavé, jak vypadáte, jak se máte, co ve škole a všechny ty věci, co prostě holky zajímají.

Tak a teď je to tady...

Vlak se rozjel a my jsme byly včera uvnitř. Byly jsme nenápadné jak slon ve výběhu surikat. Každá batoh se spacákem a k tomu pár nezbytností na workshopy. Těch nezbytností bylo tolik, že jsme kupé pro osm zabraly ve čtyřech, a kdyby to šlo, udělala by se nám boule na vagóně :-). S vagóny máme tento týden obecně mnoho zkušeností. Fotoromán, který si přečtete v červnu je taky tak trochu o vagónech, ale to se nechte překvapit. Můžu jen prozradit, že od tohoto počinu bude mít náš fotograf doživotní fóbii z malých prostor. Ono kupé není zas tak velké, jak by si člověk myslel. Naštěstí jsme s redaktorkama nefotily na záchodku, to už by asi nerozchodil.

A poslední věta pro ty, kdo tento rok nejedou směr Ústí nad Orlicí: Doufáme, že to příští rok napravíte, na setkání přijedete, a zodpovíte všechny naše otázky. Takže? Jak se máte?

My právě otvíráme dveře divadla :-)

Majka St

 

Autor fotografie:  Zbyněk Pavienský


Sdílet na:

 
 
     

    Vydavatelství IN s.r.o.
    Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

    objednávky:
    tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
    mail: objednavky@in.cz

    redakce:
    Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

    tel.: 775 598 603
    mail: redakce@in.cz