Předplatné časopisu
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz, info.in.cz

Zápisník redakce: Prázdninové plány

Už je květen, a i když to podle počasí zatím moc nevypadá, léto se nezadržitelně blíží. A s blížícím létem přichází otázka: Co budu dělat o prázdninách?

Nápad ke mně nakonec přišel úplně sám. Bavila jsem se s kamarádkami, říkaly jsme si o svých plánech na léto, přemýšlely o tom, kam bychom mohly jet na výlet a tak dále. Kamarádky jsou samozřejmě podobného ražení jako já, takže došlo i na to, co kdo bude v létě vyrábět, šít a malovat. Svěřila jsem se jim s tím, že já tak docela nevím, co bych chtěla dělat. V tu chvíli z jedné mé kamarádky vypadlo: „Tak zkus olejové barvy.“

Letní malovací výzva

Chvíli jsem protestovala. Olejové barvy jsou hrozně náročné, nedají se ředit vodou, potřebuju na to spoustu věcí… Prostě jsem našla milion důvodů, proč nemalovat olejovými barvami. Ale nakonec jsem se nad tím zamyslela. Proč to nevzít jako výzvu?

Umím kreslit tužkou, zvládám i pastelky a křídy, a naprosto jsem propadla malování akvarelovými barvami. Nějaký talent ve mně tedy snad je, takže proč bych se nenaučila něco nového a nezkusila olejové barvy?

Začala jsem si hledat informace a koukat na videa a zjistila jsem, že ono to nebude zase tak složité. Takže výzva přijata, o prázdninách se naučím kreslit olejovými barvami. A co vy? Už máte plány na prázdniny? Přichystáte si na sebe taky nějakou výzvu? :) redaktorka Martina

Článek vznikl pro potřebu IN! a je chráněn autorskými právy. Lze jej uveřejnit jen se souhlasem redakce.

Autor fotografie:  


Sdílet na:

 
 
 

Vydavatelství IN s.r.o.
Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec nad Nisou

objednávky:
tel.: 480 023 408-9, 775 598 604
mail: objednavky@in.cz

redakce:
Purkyňova 5, 772 00 Olomouc

tel.: 775 598 603
mail: redakce@in.cz